5.6.2017

Hei! Täällä kirjoittelee kaksi kesätyöläistä, Teresa ja Vilma. Päätimme juuri peruskoulun Hiidenkiven peruskoulun medialuokalla. Ensikosketuksemme Soluvaan saimme TET-jaksolla joulukuussa. Haimme tänne TET-harjoitteluun, sillä uskoimme pystyvämme hyödyntämään medialuokalla oppimiamme taitoja muun muassa markkinointitehtävissä. Lisäksi Vilma on Soluvan toimitusjohtajan Katri Niskasen tytär, ja koska Katri oli tarvinnut toimistoapulaisia, varmistuimme päätöksestämme hakea tänne TET:iin. TET:ssä silppusimme tietoturvapapereita, päivitimme tilikarttaa ja piirsimme mainossarjakuvaa. Soluva

Koska TET-jakso Soluvalla sujui niin hyvin, päätimme hakea tänne myös kesätöihin. Palkkaamista edesauttoi se, että meillä oli Helsingin kaupungin 300 euron arvoiset kesäsetelit. Kesäsetelistä pääset lukemaan enemmän täältä: Kesäseteli 2017. Olemme töissä kolme viikkoa ja työtehtäviimme kuuluu toimisto- ja markkinointitehtävät sekä tämän blogin pitäminen. Lisäksi hoidamme yrityksen sosiaalisia medioita.

Medialuokalla työskentely oli hyvin projektipainotteista. Osallistuimme tilaustöiden tekemiseen, jotka olivat tilanneet esimerkiksi Opetusvirasto. Opimme medialuokalla ryhmätyötaitoja, teknisiä taitoja, mm. kameroiden, äänityslaitteiden ja erilaisten tietokoneohjelmien käyttöä sekä muita median kanssa työskennellessä hyödyllisiä taitoja kuten mediaetiikkaa. Saimme sieltä hyvät valmiudet täällä työskentelyyn.

Odotamme oppivamme yritystoiminnasta, erityisesti Soluvan toiminnasta ja palveluista sekä miten voisimme hyödyntää jo valmiiksi oppimiamme taitoja työelämässä. Tänään olemme tutustuneet työsopimuksiimme, sopineet tarkemmin työtehtävistä, käyneet lounaalla ja kirjoittaneet tätä blogia.

Tilitoimisto Soluvan työtekijöiden eväät

Härkispastaa & avokadosalaattia