7.6.2017

Tänään vierailimme Needseeker-tapahtumassa Ruoholahden kauppakeskuksessa. Needseeker on Management Eventsin palvelukonsepti, joka tuo ostajat ja palveluntarjoajat yhteen. Tapaamiset sovitaan etukäteen netissä ja Needseeker-päivänä voit hoitaa jopa kahdeksan sovittua tapaamista parissa tunnissa. Lisäksi pääseet tapaamaan muita alasi ammattilaisia. Needseeker

Soluva oli tapahtumassa palveluntarjoajana tarjoamassa ostajille HR-ratkaisuja: henkilöstöhallintoon, matka- ja kuluhallintaan ja työajan hallintaan. Soluva on osallistunut jo useamman kerran ja aikoo osallistua vielä myöhemminkin. Olimme tapahtumassa tutustumassa yritysten palveluihin ja niiden toimintaan. Päätimme päivän aikana syventyä tapahtumaan vielä tarkemmin haastattelemalla palveluntarjoajia ja ostajia. Soluva

Soluva tarjoaa myös HR-ratkaisuja

Aamiainen

Aloitimme päivämme ranskalaisella aamiaisella, johon sisältyi kahvi, omenamehu, croissantti, macaron-leivos ja hedelmiä. Ruokailun jälkeen kävimme haastattelemassa paria vierasta, yhtä ostajaa ja yhtä palveluntarjoajaa.

Uusia tuulia turvallisuusalalla

Needseeker

Leena Neuvonen

Ensimmäinen haastateltavamme Leena Neuvonen on Pohjois-Suomen Opiskelija-asuntosäätiöstä, PSOAS:sta. Leena on ensimmäistä kertaa Needseeker-tapahtumassa. Hän on tullut Needseekeriin verkostoitumaan, kuulemaan uusista turvallisuusalan sähköisistä ratkaisuista, kulunvalvonnasta, työajan seurannasta ja kiinteistöjen lukituksista.

Säätiö etsii ratkaisuja kiinteistöjen ja resurssien vuokraamista ja varaamista varten, koska he ovat siirtymässä sähköiseen lukitukseen kiinteistöissä. Lisäksi he aikovat rakentaa mm. vuokrapyöräpisteitä ja sähköauton latauspisteitä. Tarkoitus on tehdä sähköiseen lukituksen tarjoava säätiö, joka mahdollistaisi asukkaille resurssien varaamisen ja käyttämisen helposti, turvallisesti ja joustavasti.

Needseeker-päivä on ollut Leenan mielestä hyödyllinen. Hän on saanut käyntikortteja, paljon tietoa erilaisista turvallisuusratkaisutuotteista ja siitä minkälaisia investointeja ne ovat. Pääsääntöisesti säätiö käyttää kolmea erilaista toiminnanohjausjärjestelmää ja tulevat ratkaisut pyritään sitomaan jo olevassa oleviin järjestelmiin.

Leena haluaisi, että tapahtumaa järjestettäisiin ympäri Suomea. Hän on itse tullut Oulusta asti Helsinkiin, ja matkustamiseen menee siksi koko päivä. Lisäksi hän haluaisi, että Needseeker-päivänä voisi tavata ihmisiä, joilta voisi pyytää tarjouksia ja jotka päättävät asioista omassa maakunnassaan. Leena suosittelee myös tekemään profiilin Needseekerin omaan sovellukseen ja muutenkin tutustumaan siihen, jotta saisi itse tapahtumasta kaiken irti. Kaiken kaikkiaan hän on tyytyväinen Needseeker-tapahtumaan.

Markkinointipäälliköiden tapaamisia

Needseeker

Vesa Lindström

 

Toinen haastateltavamme oli Vesa Lindström Vaisto Creative Oy:sta. Heidän yrityksensä kuvaa mainosviedoita eri yrityksille. Hän on tullut Needseeker-päivään tavatakseen markkinointipäälliköitä, jotka tekevät päätöksiä yrityksen hankinnoista.

Myös Vesan mielestä tapahtuma on ollut hyödyllinen. Hän on ollut tänään viidessä tapaamisessa, joista kaksi oli tuottoisia. ”Jos yksikin tapaaminen on hyödyllinen, tämä on sen arvoista”, Vesa sanoo. Hän toivoisi silti, että tapaamisten välillä olisi lyhyt tauko, jonka aikana ehtisi valmistautua seuraavaan tapaamiseen rauhassa.

 

”Suuntasi päätät ja määräät tien, sinä itse yksin sen teet”

Päivä oli meidänkin kannalta suotuisa, opimme lisää markkinointitavoista ja saimme seurata vierestä neuvottelutapaamisia. ”Soluvalla oli antoisa päivä, saimme sovittua jatkotapaamisia”, sanoo Soluvan toimitusjohtaja Katri Niskanen. Tapahtuma huipentui Lauri Tähkän akustiseen konserttiin.

Tilitoimisto Soluva

Lauri Tähkä

-Aurinkoisin kesäterveisin Vilma ja Teresa 🙂