Virtuaalitalous

Sähköinen taloushallinto

 

Kaikkihan sen tietävät, että maailma jatkaa yhä digitalisoitumistaan. Yritysten on sopeuduttava somen aikakauteen ja löydettävä uusia tehokkaampia toimintatapoja. Tilitoimistoissa sähköistyminen näkyy vahvasti arjessa, kaikessa mitä teemme. Mapit ovat vaihtuneet ThinkPadeihin ja tiliristikot Procountoriin. Teknologia jatkaa kehittymistään, mutta Soluva pysyy sitkeästi ajan hermolla!

Ajantasaista tietoa paikasta riippumatta

Virtuaalitalouspäällikkö

Sähköinen talous

Käyttämällä Procountor-järjestelmää mahdollistamme taloushallintopalvelut asiakkaille ympäri maailmaa. Soluvalla on kansainvälisiä asiakkaita esimerkiksi Yhdysvalloissa, Espanjassa ja Kiinassa. Tieto asiakkaan ja tilitoimiston välillä liikkuu saumattomasti ja turvallisesti aikaeroista huolimatta. Procountoriin päivittyy yrityksen taloustilanne joka päivä, jolloin yrittäjä pysyy ajan tasalla kokoajan. Sähköinen taloushallinto mahdollistaa liikkuvuuden ja joustavuuden puolin ja toisin. https://www.soluva.fi/tilitoimisto-tampere/

Modernia viestintää

Sähköposti on monille vielä mieluisin viestintätyökalu, mutta somen aikakauden myötä myös muitakin kanavia on ilmaantunut. Whatsappin, Slackin ja Skypen käyttö on hyvin vakiintunut ja tehokas viestintäkanava asiakkaan ja tilitoimiston välillä. Neuvottelut on mahdollista järjestää kasvotusten, mutta kansainvälisten asiakkaittemme kanssa käytämme aktiivisesti muun muassa GoToMeeting -ohjelmistoa, Skypeä tai Slackin puhelinominaisuutta. Haluamme erottua perinteisistä tilitoimistoista modernilla ja innovatiivisella ajattelutavalla, asiakkaittemme ehdoilla.

Tilitoimisto aktiivisena somen käyttäjänä

Sähköinen viestintä

Soluva Facebook

Jaamme ajankohtaisia talousuutisia, kuvia ja terveisiä Soluvan arjesta sekä hyödyllisiä vinkkejä taloushallinnon parantamiseen ja tehostamiseen. Jos et vielä seuraa meitä Facebookissa, tee se nyt!

https://www.facebook.com/soluvaoy/