Finago tilitoimisto Procountor tilitoimisto

Sähköinen tilitoimisto

Tilitoimisto Tampere

Finagon auktorisoitu osaaja

Onnelliset asiakkaat, onnellinen tilitoimisto

Tiesitkö, että me Soluvalla teemme parhaamme asiakkaittemme eteen? Palvelumme lähtökohtana on välittää asiakkaistamme, ja auttaa asiakkaitamme liiketoiminnan arjen pyörittämisessä. Käymme aktiivisesti erinäisissä koulutuksissa ja tapahtumissa kartuttamassa ja kehittämässä osaamistamme sekä asiakaspalvelutaitojamme. Onnelliset asiakkaamme tekevät meidät Soluvalla onnellisiksi.

Auktorisointi-uutisia

Olemme saavuttaneet valtavan virstanpylvään sähköisen taloushallinnon tarjoavana tilitoimistona. Soluvalla on nyt kolme auktorisoitua Procountor-osaajaa: Katri, Asta ja Maiju. Tiukkojen testien ja arviointien jälkeen kaikki kolme läpäisivät auktorisointi-kokeen mennen tullen. Ylpeänä olemme AINOA tilitoimisto Suomessa, jolla on kolme auktorisoitua osaajaa. https://www.soluva.fi/yhteystiedot/

Procountor-koulutukset nyt myös meiltä

Tampereen toimistolla Asta ja Maiju ovat myös auktorisoituja Procountor -kouluttajia. Koulutuksia on mahdollista käydä etänä verkon kautta tai kutsua Asta tai Maiju organisaatioonne käymään. Koulutuksen jälkeen jatkamme asiakkaittemme tukemista Procountor-ympäristössä tarpeen mukaan.

Tulevaisuuden kehityssuunnitelmat

Tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu muun muassa Riinan Procountor -sertifiointi. Haluamme pysyä Procountor-osaajien kärkijoukoissa ja jatkamme itsemme kehittämistä ohjelmiston muutosten mukaisesti. Kasvatamme asiakaskuntaamme ja jatkamme noususuuntaista kasvuamme!

Suosittelethan tilitoimistoamme ystävillesikin!

https://finago.com/fi/tilitoimisto/soluva-oy/

                                                  

tilitoimisto Tampere Procountor tilitoimisto Finago tilitoimisto

Soluvan logo