16.6.2017

Moikka kaikki! Olimme tutustumassa Tampereen tiimiin ja toimistoon tällä viikolla. Aloitimme matkan tiistai-iltapäivänä. Saimme kyydin Soluvan toimitusjohtajalta Katrilta. Hotellille saavuttuamme veimme matkatavarat huoneisiimme, jonka jälkeen kävimme syömässä hotellin ravintolassa. Ruokailun jälkeen kävimme tutustumassa kaupunkiin.

Tilitoimisto Soluva Tampereella

Soluvan toimistotarvikkeita

Keskiviikkoaamuna oli aikainen herätys. Aloitimme päivän runsaalla ja ravitsevalla aamupalalla. Noin puoli yhdeksän aikaan lähdimme ajamaan Soluvan toimistolle. Toimistolla aloitimme päivän tekemällä matkalaskut. Sen tekeminen onnistui helposti M2-sovelluksen avulla. M2 matka- ja kuluhallintajärjestelmäratkaisu laskee automaattisesti oikeat kilometrikorvaukset ja päivärahat. Voit lukea lisää täältä: https://www.visma.fi/enterprise/m2/

Myöhemmin haastattelimme kolmea Soluvan Tampereen tiimin jäsentä. Tauolla Katri ja Asta olivat käyneet hakemassa koko tiimille thaimaalaista ruokaa. Ruuan ja kahvin jälkeen jatkoimme töitä kirjoittamalla auki äänitetyt haastattelut. Ennen kuin huomasimmekaan, työpäivä oli ohi ja Katri ystävällisesti antoi meille kyydin takaisin Tampereen keskustaan, missä tapasimme paikallisia ystäviä. Muutaman tunnin kuluttua lähdimme kävelemään kohti rautatieasemaa, josta juna lähti kohti Helsinkiä.

Hotellin huoneet

Hotellihuone oli siisti ja viihtyisä.

Tilitoimisto henkilökunnan ateria

Hotellin ravintolan ruokalistalla oli mm. parsarisottoa.

-Hyvää viikonloppua toivottaa Vilma ja Teresa