Soluva yrittäjien puolesta!

Tribe Tampere ry avaa ovensa tänään ensikertaa avajaisjuhlien merkeissä kutsuvieraille. Tampereen kaupungin tukema Tribe Tampere kannustaa ja auttaa uusia yrittäjiä ja yrittäjyydestä kiinnostuneita liiketoimintansa kehittämisessä. Tribe tarjoaa erityisesti verkostoitumismahdollisuuksia alojen kovimpiin vaikuttajiin erilaisten tilaisuuksien ja tapahtumien kautta.

Soluva osallistui Triben avajaisjuhliin

Triben aula juhlavalmistelut käynnissä

Tribe toimii yrittäjähenkisten olohuoneena, johon kaikki ovat tervetulleita työskentelemään, ideoimaan ja hengailemaan. Tilat sijaitsevat Pinninkatu 47:ssä, jotka ovat uskomattoman omistautuneiden Tribelaisten suunnittelemat ja remontoidut. Tribe Tampereen taustalla on joukko yrittäjähenkisiä opiskelijoita, yhdistyksiä, yrittäjiä sekä Tampereen kaupunki.

Sauna avajaisjuhlissa Tampereella

Sauna sisäpihalla

Triben vision on tulla pohjoismaiden suurimmaksi yrittäjäyhteisöksi. Innovatiivinen, monikulttuurinen ja vilpitön asenne on jo herättänyt kiinnostusta ja keskustelua Tampereella. Avajaisiin on ilmoittautunut jo yli 300 henkeä, joten illalla on luvassa huikeat bileet!

Tilitoimisto Soluva Triben juhlissa

Tanssilattia

Jos olet yrittäjähenkinen, aloitteleva- tai pienyrittäjä, halukas tukemaan Tampereen start-up -skeneä tai haluat muuten tavata kiinnostavia ja monikulttuurisia ihmisiä, tutustu sinäkin Tribeen! https://tribetampere.com/

https://www.soluva.fi/yhteystiedot/

Tapahtuman key-notet

Triben luentosali