040-5950 950 soluva@soluva.fi

KONSULTOINTI

Asiakaslähtöistä palvelua

KONSULTOINTIPALVELUT

Konsultointipalvelumme koostuu erityisesti taloushallinnon konsultoinnista, prosessikonsultoinnista, ohjelmistokonsultoinnista sekä projektipäällikköpalveluista. Konsulteillamme on vankka kokemus, analyyttinen ote sekä laaja-alaista ymmärrystä eri liiketoiminnan osa-alueilta.

Konsultoinnilla johto saa uusia näkökulmia tuttuihin asioihin. Konsultti kyseenalaistaa olemassa olevia ratkaisuja ja auttaa etsimään tehokkaampia ja muualla hyväksi havaittuja toimintamalleja. Konsultoinnilla saavutetaan usein merkittävää kilpailuetua ja taloudellista hyötyä.

Taloushallinnon konsultointi

Palvelemme asiakkaitamme tuottamalla erilaisia taloushallinnon laskelmia liiketoiminnan päätöksenteon tueksi. Teemme ennusteita ja budjetointia ja näiden seurantaa. Laadimme kannattavuus- ja investointilaskelmia, teemme tilinpäätösanalyysejä. Autamme yhtiöasioissa: yrityksen perustamiset, pöytäkirjojen laadinta ja muu viranomaisasiointi. Saat meiltä sinun tilanteeseesi sopivat palvelut.

Ohjelmistokonsultointi

Palvelumme kattavat kaikki ohjelmistopalvelumme tuotteiden käyttöönotot asiantuntevasti ja tehokkaasti kahdenkymmenen vuoden kokemuksella. Teemme myös prosessikonsultointia seuraavien prosessien tehostamiseksi: työajan hallinta, matka- ja kuluhallinta, henkilöstön hallinta ja talouden hallinta. Osallistumme myös asiakkaiden ohjelmistoprojekteihin rautaisena asiantuntijana ohjelmistojen käyttöönotossa.

Virtuaalitalouspäällikkö

Virtuaalitalouspäällikkö on talouden neuvonantajasi verkossa. Palvelumme seuraa budjettiasi ja ennustaa taloudellista suoriutumista. Tiedon jatkuva analysointi ja ennustaminen tarjoavat yritykselle parhaan mahdollisen näkemyksen tulevaisuudesta. Palvelu tuotetaan tehokkaasti verkossa, mutta yrityksesi talousasiantuntijana toimivat asiantuntevat konsulttimme.

Tyytyväiset asiakkaat ovat toimintamme lähtökohta

Lisätietoja konsultointipalveluista

Pyydä lisätietoja konsultointipalveluistamme oheisella lomakkeella.