Asiakaslähtöistä palvelua

KONSULTOINTI

Konsultointipalvelumme koostuu erityisesti taloushallinnon konsultoinnista, prosessikonsultoinnista, ohjelmistokonsultoinnista sekä projektipäällikköpalveluista. 

Konsultoinnilla johto saa uusia näkökulmia tuttuihin asioihin. Konsultti kyseenalaistaa olemassa olevia ratkaisuja ja auttaa etsimään tehokkaampia ja muualla hyväksi havaittuja toimintamalleja. Konsultoinnilla saavutetaan usein merkittävää kilpailuetua ja taloudellista hyötyä

Taloushallinnon konsultointi

Palvelemme asiakkaitamme tuottamalla erilaisia taloushallinnon laskelmia liiketoiminnan päätöksenteon tueksi. Teemme ennusteita ja budjetointia ja näiden seurantaa. Laadimme kannattavuus- ja investointilaskelmia, teemme tilinpäätösanalyysejä.

Autamme yhtiöasioissa: yrityksen perustamiset, pöytäkirjojen laadinta ja muu viranomaisasiointi. Saat meiltä sinun tilanteeseesi sopivat palvelut.

Ohjelmistokonsultointi

Palvelumme kattavat kaikki ohjelmistopalvelumme tuotteiden käyttöönotot asiantuntevasti ja tehokkaasti kahdenkymmenen vuoden kokemuksella. Teemme myös prosessikonsultointia seuraavien prosessien tehostamiseksi: työajan hallinta, matka- ja kuluhallinta, henkilöstön hallinta ja talouden hallinta. Osallistumme myös asiakkaiden ohjelmistoprojekteihin rautaisena asiantuntijana ohjelmistojen käyttöönotossa.

LISÄTIETOJA PALVELUISTA

12 + 11 =